Wednesday, September 4, 2013

produk kecantikan

salam semua.Alhamdulillah hidup semakin hari semakin baik. 11 Septermber 2013 akan rasmi menjadi seorang pelajar SARJANA KEJURUTERAAN AWAM.Doakan saya.Bukan nak cakap ini sebenarnya. Sekarang dah start jual produk kecantikan bukan sahaja untuk diri sendiri malah untuk kebaikan orang lain juga. Sama-samalah kita kongsi ok. Almaklumlah hari bahagia tak lama je lagi. Sebagai B2B kenalah jaga kecantikan bukan saja luaran malah juga kecantikan dalaman. Diiringi juga dengan akhlak yang cantik. Wanita itu dicipta dengan sebaik- baik kejadian. Jadi kita perlulah menghargai kesihatan kita luar dan dalam dengan sebaiknya. Cabaran untuk diri sendiri sebenarnya. Lepas saja buat kerja lapangan di sekolah dan jambatan muka terus hangus, gelap, kusam, xbermaya. Tangan jugak xsama kaler. Mesti stress. Bila stress banyak makan. Bila banyak makan berat pun naik. Nak-nak lepas raya kan. Mcam tu jugalah dengan saya:P
Mulalah badan tak selese. Lemak sana sini. Tipula.Perempuan mana yang tak nak cantik. Lagi pulak yang dah mendirikan rumah tangga. Mestila nak maintain awet muda kat depan suami.Berikut adalah senarai produk yang saya jual.

1.GLUTATHION 20000mg + COENZYME Q10 + VIT.C BERRY MIX
2.GLUTATHION 60000mg
3.MYRACLE SPRAY
4.MYRACLE SOAP
5.VCO EVERLYNN
6.SERUM EVERLYNN
7.TRIAL SET EVERLYNN
8.THAYAPORN
9.VIT C 1000mg (30 BIJI)
10.VIT C 1000mg (60 BIJI)
11.WHITENING LIGHT TEETH
12.PURE MARINE COLLAGEN
13.SUSUK DARA FEMININ WASH
14.SABUN GLUTAKOJIC
15.BEDAK ARAB KOKURYU
16.SHISEIDO BLACK MASK
17.LOSYEN SIMPLYSLIM
18.MAIXARA C-SENTIAL WITH HA
19.AURAWHITE
20.MARINE ESSENCE BEAUTY BAR
21.RADIGLOW SKININFINITI
22.VCOA TREENEA (LIQUID&SOFTGEL)
23.VCOA MIERABELLA
24.WHITENING LOTION FROM KOREA
25.BEDAK SEJUK TANAKA 40 GRAM
26.BEDAK SEJUK TANAKA 110 GRAM
27.3CIXTY PLUS
28.FIGURE UP
29.FLAWLESS SKINCARE
30.PSS BELYVA

*ALL FREE POSTAGE (INTRO PROMOTION) WITH MANY INTERESTING FREE GIFT!!!!!!!
GRAB IT NOW

 Jika berminat and for the info boleh PM di facebook: SMAY ONLINE SHOP
https://www.facebook.com/SMAYOnlineShop?ref=hl
@
WHATSAPP:0133097627


SUKE ANGKAT IBU JARI!! ^______^

::jom tengok iklan menarik:)::