Sunday, November 25, 2012

B2B coming soon!!!

Assalamualaikum...
InsyaAllah....tahun depan moga-moga apa yang dirancang menjadi...dah siap design untuk baju sanding..tengok dah puas hati..tapi tak tahu bila dah jadi baju macam mana..nak siapkan keje cepat2 dan boleh start DIY..in shaa Allah fully DIY...except for kenduri xleh handle sendiri..nanti pengantin pengsan..YaAllah..permudahkan urusanku Ya Allah..xtau nak start preparation apa dulu...

THEME:sama dengan blog..(DUSTY PINK + MINT GREEN)

yeay..dah dapat persetujuan si dia..dah bayangkan cuma bakal imam dah pesan awal2 jangan ikut shape..jangan risau yer awak..

Coming soon nak crita pasal preparation even tarikh xtentu lagi..Insyaallah bulan Februari tahun depan akan jadi fiance to be to encik imam and rancang b4 grad dah jadi esteri encik suami..mudah-mudahan ..:)

P/S:nak letak design tapi karang orang copycat plak..hahaha..gelabah..t ada masa yang sesuai and dah bersedia saya uploadla gambo tu..tunggu..baju nikah dah beli kain, design xtaw nak buat mcm mana lagi.mmm..ada idea?

SUKE ANGKAT IBU JARI!! ^______^

5 comments:

amirahsamat said...

mas! aaaaaa congrates dear.
semoga semuanya berjalan lancar!! :)))

Mas Ayu said...

InsyaAllah..tulah mashi..rancang jer..jadinya xtaw lagi..kita hanya mampu merancang kan..Allah menentukan..doakan bnyak2 tok mas..nak mengikut jejak langkah kamu..hehehe

mumy sateria 0307 said...

wah.lg sorg nk kawen.congratz mas.good news for me.mudah-mudahan segala urusan dipermudahkan-Nya.

Mas Ayu said...

lmbat agi mummy..rancang jer..hehehe..ramai lagi yang dah sebok2 nak tunang dari kita..hehehe

Mas Ayu said...

lmbat agi mummy..rancang jer..hehehe..ramai lagi yang dah sebok2 nak tunang dari kita..hehehe

::jom tengok iklan menarik:)::