Monday, November 5, 2012

Alhamdulillah :)

Assalamualaikum...

Akhirnya selesai jugak godek2 n make up blog sampai siap.dah puas hati sekarang.boleh senyum lebar tarik nafas panjang2.barulah ada mood nak update banyak2 ye dak!.yay!!yelah.dekat blog ni jela tempat nak mengadu.nak bercerita.nak berangan.macam2 lagilah.boleh sambung buat PSM yang xsudah2 pulak.kepala ligat nak pikir nak buat tema warna apa yep.solusinya gabungan warna kat blog ni bagi 1 inspirasi for the big day nanti.:)YES!!!sekarang dah jatuh cinta dekat warna2 comel ni...pink..blue..mint green..buat hati rasa tenang.but the kelemahan is nampak sangat childish.xkesahlah.this is me.memang macam budak2 pon even muka tua.hah???

baby blue+baby pink+mint green.SUMPAH CANTIK

SUKE ANGKAT IBU JARI!! ^______^

No comments:

::jom tengok iklan menarik:)::