Friday, April 29, 2011

cerita wajib tengok (girls only)

salam.
Day 2 : Your favorite movie

sumpah aku rase macam tak memegang janji bile patutnye challenge day 2 ni hari semalam tapi hari ni baru aku buat.haha.tapi bukan maksudnya aku suka mungkir janji tau.aku just amat-amat busy(busyla sangat kan) menghadapi final exam yang tak sudah-sudah.

so,paper tinggal lagi 4.cepatlah habis.gua dah tak sabar dah nak bercuti,berjimba bersuka ria.gilalah tadi.soalan construction engineering tadi sebijik tip stapi nak buat macam mana.aku bukanlah seorang manusia yang sangat mudah percaya pada tips.aku lebih suka baca semua walaupun sampai dah tak larat dah nak baca.banyak sangat kot nak kena baca (bajet rajin 0_0)

dalah.banyak sangat dah aku membebel tak tentu hala.kita mulakan isu utama kita ye adik-adik.cakap pasal peberet movie ni buat aku pikir apa yep peberet movie aku.dalam banyak-banyak aku pilih Wild child la.korang pernah tengok tak movie ni??

bestla.aku suka cerita disney macam ni.pasal remaja,pasal fashion,budak-budak sekolah.pasal anak orang kaya liar sume sampai kena hantar pergi boarding school.banyak betul warna pink dalam movie nie.i loike ok =.=. then last-last die berubah jadi baik and jadi pelajar contoh.bestla.tengokla.sumpah best.bagi budak perempuan.kalo budak laki aku da rase kompius semacam kalau korang suka cerita ni.maybe berlaku kecelaruaan identiti kot.haha.k lah.kat sini aku ade sediakan trailer pasal cerita ni sikit.nie movie ke???haha.entah.whatever!!!



ni ada link kalau korang nak download:http://www.mediafire.com/?0rc54xlezjm

notagigi:tengah dalam dilema...

SUKE ANGKAT IBU JARI!! ^______^

Tuesday, April 26, 2011

Day 1 : Your favorite song

30 things in 30 days challege..

salam..

sekarang ni aku tengah study week.so memang tak ada mase nak hupdate belog bagai ni.setakat jadi stalker and kalo dah bosan mengadap buku sampai terjojol bijik mate aku barulah aku berblogwalking sane dan sini.disebabkan aku sangat bizi dek menghadapi peperiksaan yang bakal menjelang(esok kot dah start),aku memang tak ada masa nak menulis entry.so aku rasa kalo buat 30 things in 30 days challeges ni best jugak kan.atleast ada lah idea nak buat apa.xdelah belog aku ni bersawang selama enampuluhempatjutahari.tett.

dah stop.japgi aku nak tido merehatkan minda yang kusut disebabkan HE...bukan he..he..he..ye adik-adik.tapi HUBUNGAN ETNIK taw.camnihla sikap patriotisme yang perlu ada bagi setiap penduduk MALAYSIA ok!.sumpah aku dah rase pelik semacam.awat ayat aku macam skema nak haremm..penangan HE la nie.memang betol-betol berkesan beb.

so malas nak panjang-panjang.lagu kegemaran aku or dalam bahasa JAWAnya my peberet song ialah lagu

Take My Heart(SOKO)
best wooo.aku bab berjiwang karat hijau ni memang aku suka babe.yoyo...oo je kan.tapi lagu ni sesuai ditujukan kepada hencik sayang anda-anda sekalian.sumpah nangis air mata darah bila dorang dengar.
dengar la.best kotttttt.aku siap letak lirik dia sekali.karokla korang puas-puas sampai bernanah telinga orang sebelah dengar.hahaha.



You can take my heart for a walk on the beach
You can take my heart for a little trip
You can take my heart very close to your heart
You can take my heart forever if you like

But not every heart belongs to any other
You and I
You and I are meant to be
I'm the one for you, You're the one for me
You love me as much as I do
When you look at me and we're skin to skin
I want you so
Please come in
And you love me more and more
And my love grows up with you
And you kiss me more and more
And I kiss you, too
And I kiss you, too

If I take your heart, I will cherish it every day
If I take your heart, I will heal these old wounds
If I take your heart, it's to make it happy
If I take your heart, it's forever close to mine

But not every heart belongs to any other
You and I
You and I are meant to be
I'm the one for you, You're the one for me
You love me as much as I do
When you look at me and we're skin to skin
I want you so
Please come in
And you love me more and more
And my love grows up with you
And you kiss me more and more
And I kiss you, too
And I kiss you, too

(violin solo!)

I don't care, I don't care
If I'm again carried away
If you swear, if you swear
To give me your heart in return
To give me your heart in return

I don't care, I don't care
If I'm again carried away
If you swear, if you swear
To give me your heart in return
To give me your heart in return

SUKE ANGKAT IBU JARI!! ^______^

Thursday, April 14, 2011

study time

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang..

salam semua.sekarang ni aku tengah bermastautin dekat library.aku tak tahu apa nak jadi.banyak lagi tak baca ni.esok da exam.uwarghhhh.tensen tolla.mane mood ni.tolongla datang please.sumpah kalau macam ni je dari tadi memang takleh nak jawabla aku nanti.mmmm.kla.aku nak study ni.please2.sori entri melalut.kbai.

SUKE ANGKAT IBU JARI!! ^______^

Wednesday, April 13, 2011

:)

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang....

apa khabar semua.fuhhh.ni yang paling gila kot aku buat.lama gila aku xhupdate blog weh.bukan taknak hupdate tapi kebizian yang melampau menghalang aku nak update.aku bukan tak bukak blog.tipula kan.tiap kali aku tekan google chrome mesti aku tekan dashboard.tapi apakan daya.aku hanya mampu nak stalk blog orang lain.blogwalking tanpa tinggalkan jejak.sebab aku tau kesian orang nak datang balik kat blog aku.tengok-tengok blog da lame xberhupdate.cian kat dorang.so aku stalk dari jauhla.banyak cite sebenarnyer aku nak cecite kat blog ni tapi tak tau nape xterluah-luah pon.sekarang aku tengah bersedia nak hadapi final.next week dah study week.jumaat test 2 geology.tapi aku harem tak study ape lagi.bukan xmahu tapi aku pening kepala gila kot.(tipooo).sumpah.nak tidur takleh.nak makan boleh pulak.tadi pening-pening pun sempat lagi aku masak ayam masak tomato,telur dadar dan sayur kacang buncis masak kicap berkahwin dengan telur.nyum2.sedap tau(hampeh puji masakan sendiri).

actually,tadi housemate keluar.dorang ade tanya nak tempah mcD ke tak.mula-mula siap tempah nak makan Bigmac tapi tiba-tiba aku cancel.wahhh.sungguh tak percaya.nak tahu tak kenapa aku cancel last minute??.gara-gara pokai dihujung bulan la ni.hehehehe.jimat punya pasal beb.sanggup aku cancel makan makanan peberet aku tuh.takpela.lain kali kan boleh beli lagi.aku ni sebenarnya bukan jenis nak berkira sangat pasal makan ni.lagipun McValue Lunch.bapela sangat kan.tapi sebab dah masak kot kat rumah.buat apa nak membazir.tak baik membazir tau.

oklah.dah banyak sangat aku membebel.kbai.

SUKE ANGKAT IBU JARI!! ^______^

::jom tengok iklan menarik:)::