Saturday, October 15, 2011

jumpa retissss


Assalamualaikum n selamat malam.Memang dah lama sangat aku xhupdate blog.rasanya dari sem lepas xsilap aku.dah berhabuk,bersawang dengan segala mcam benda dah.

Jadi pelajar tahun 3 Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Awam bukan sesuatu yang mudah bagi aku.Aku xtawla kan bagi orang lain.Dengan subjek yang makin susah dan paling penting sem ni banyak kena buat projek.Geotechnic Festival,kena berniaga dalam subjek ekonomi dan usahawan,projek RC design,hydrology dan highway betul2 buat aku stress.

Dalam minggu ni saja memang maafla nak tidur awal.test baru je selesai.hari sabtu pon ade test gara2 masa clash dengan final budak diploma.patutnya ahad ni ade ceramah untuk CIDB card.nasib cancel.lehla bermalasan kat umah sewa  n ganti tidur yang xberapa nak cukup 2.

Pastu sem ni jugak kanlah nak pulun penuhkan list kat SMAP online.xnakla orang cakap aku ni dak skema bace buku sambil makn biskut kering.:)oh..nononono..aku bukan jenis camtu.Sem ni jugak aku join Persatuan Pelajar Awam..Aku jadi timbalan biro kepimpinan.kepimpinan la sangat kan.hahahah..aku jugak join Persatuan Anak2 Felda.Masuk2 dah leh jadi ajk coz dorang kekurangan ajk.maybela kot..cuma aku sedih sebab sem ni dah xleh nak join basketball sangat.aku sangat rindu nak main basket.Atleast leh bunuh lemak2 yang dah semakin bermaharajalela.kawan aku baru jer join 3 on 3 IPT.good luck fadhilah ahmad.

Eh.ape kene mengene ngan tajuk ni.ni aku malas bile dah start tulis.xleh nak benti.sebenarnya retiss  yang aku cakap tadi kak Catriona Ross.Beliau baru jer abes buat talk pasal professional ladies tadi kat UTHM.Best sangat.Kak Cat dala sangat2 cantik.Xsilap aku die kacukan Scotland n kelantan.mana xcantik kan.sangat2 admire die.setiap kate2 die tadi sangat menusuk kalbu.cakap sal aurat.pasal taubat.ade satu part 2 smpai kitorang nangis sebab sebak.Thanks kak bagi peluang cium tangan akak yang putih gebu 2.papehal pon aku akan update lain.sebab nak tunggu gambar tadi kat membe.







SUKE ANGKAT IBU JARI!! ^______^

No comments:

::jom tengok iklan menarik:)::