Sunday, May 1, 2011

good luck kawan2...

dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang..
salam.

korang tengah buat ape tu???study ke???especially untuk kawan-kawan yang sedang menghadapi peperiksaan akhir aku nak ucapkan good luck kat korang.aku rasa mungkin tak terlambat lagi kot nak wish good luck.walaupun ada kawan aku yang dah habis pon final and bersenang lenang dah kat rumah sekarang.macam aku,2 paper da lepas.hubungan etnik dan construction engineering.tinggal lagi empat paper lagi.lepas tu boleh balik rumah berjimba sesuka ati tak tentu hala.

kalau ikutkan hati memang banyak plan nak buat cuti ni.tapi aku takut macam hangat-hangat taik kambing jer.same macam cuti sem yang lepas-lepas.hampeh.satu hape tak jadi.makin membesarkan perut and habis duit adelah.hahaha.

dah malas nak cakap panjang-panjang sangat.nanti korang bosan pulak kan.papepon buatlah yang terbaik untuk masa depan anda.jangan nak bermuka buku,berblogging sane sini tapi pelajaran entah kemana yer adik.renung-renungkan dan selamat beramal.

p/s:cara mudah nak study sila ke link nie....link.lepas tuh sila lihat pesanan di bawah selepas klik link...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
hahaha...xde benda yang mudah kat dunia nie kalo nak berjaya.korang carila kat google tu sampai dapat..
yang penting azam dan iktikad yang kuat untuk berjaya..korang pasti boleh..sori..gurau jer..:)





SUKE ANGKAT IBU JARI!! ^______^

5 comments:

~SukEMakAn~ said...

hehe
mmg xde ape pon yg senang
gudluck xm ye!
>.<

LaDy DrEaM's... said...

Betol la tuh, bukan senang nak jadi senang & bukan susah nak jadi susah...

jom singgah....

neslO_ais said...

ey tak terlambat kot....GudLuck!!!

Mas Ayu said...

@~SukEMakAn~
hehehehe..taw xpe..gudluck juge..

Mas Ayu said...

@LaDy DrEaM's...
btol2..sampai demam2 nie..

::jom tengok iklan menarik:)::