Friday, April 29, 2011

cerita wajib tengok (girls only)

salam.
Day 2 : Your favorite movie

sumpah aku rase macam tak memegang janji bile patutnye challenge day 2 ni hari semalam tapi hari ni baru aku buat.haha.tapi bukan maksudnya aku suka mungkir janji tau.aku just amat-amat busy(busyla sangat kan) menghadapi final exam yang tak sudah-sudah.

so,paper tinggal lagi 4.cepatlah habis.gua dah tak sabar dah nak bercuti,berjimba bersuka ria.gilalah tadi.soalan construction engineering tadi sebijik tip stapi nak buat macam mana.aku bukanlah seorang manusia yang sangat mudah percaya pada tips.aku lebih suka baca semua walaupun sampai dah tak larat dah nak baca.banyak sangat kot nak kena baca (bajet rajin 0_0)

dalah.banyak sangat dah aku membebel tak tentu hala.kita mulakan isu utama kita ye adik-adik.cakap pasal peberet movie ni buat aku pikir apa yep peberet movie aku.dalam banyak-banyak aku pilih Wild child la.korang pernah tengok tak movie ni??

bestla.aku suka cerita disney macam ni.pasal remaja,pasal fashion,budak-budak sekolah.pasal anak orang kaya liar sume sampai kena hantar pergi boarding school.banyak betul warna pink dalam movie nie.i loike ok =.=. then last-last die berubah jadi baik and jadi pelajar contoh.bestla.tengokla.sumpah best.bagi budak perempuan.kalo budak laki aku da rase kompius semacam kalau korang suka cerita ni.maybe berlaku kecelaruaan identiti kot.haha.k lah.kat sini aku ade sediakan trailer pasal cerita ni sikit.nie movie ke???haha.entah.whatever!!!



ni ada link kalau korang nak download:http://www.mediafire.com/?0rc54xlezjm

notagigi:tengah dalam dilema...

SUKE ANGKAT IBU JARI!! ^______^

9 comments:

missxidi said...

macam best jer! nnt nak tengok la. tq 4 d link =) follow awk k!

Syuk Ry said...

huhu.. menarik ni..
Melawat ZOO Negara

Mas Ayu said...

missxidi:tengokla..hehe

Mas Ayu said...

syuk ry:mmg menarik..hehe

budingyun said...

dah lama dah citer ni...tak pasti ada lagi tak dalam simpanan..

Mra Mastura said...

haha. tengok2..best best! XD suke kot mase dy kenekan head prefect tu!

Mas Ayu said...

mra:hehehe..best kan..taw xpe..head perfect 2 macam bagus kan..

syahira abdullah said...

wahh best nye bg link dowload. thank yer ^^

Mas Ayu said...

syahira:hehehe..same2..tengokla..

::jom tengok iklan menarik:)::