Tuesday, April 26, 2011

Day 1 : Your favorite song

30 things in 30 days challege..

salam..

sekarang ni aku tengah study week.so memang tak ada mase nak hupdate belog bagai ni.setakat jadi stalker and kalo dah bosan mengadap buku sampai terjojol bijik mate aku barulah aku berblogwalking sane dan sini.disebabkan aku sangat bizi dek menghadapi peperiksaan yang bakal menjelang(esok kot dah start),aku memang tak ada masa nak menulis entry.so aku rasa kalo buat 30 things in 30 days challeges ni best jugak kan.atleast ada lah idea nak buat apa.xdelah belog aku ni bersawang selama enampuluhempatjutahari.tett.

dah stop.japgi aku nak tido merehatkan minda yang kusut disebabkan HE...bukan he..he..he..ye adik-adik.tapi HUBUNGAN ETNIK taw.camnihla sikap patriotisme yang perlu ada bagi setiap penduduk MALAYSIA ok!.sumpah aku dah rase pelik semacam.awat ayat aku macam skema nak haremm..penangan HE la nie.memang betol-betol berkesan beb.

so malas nak panjang-panjang.lagu kegemaran aku or dalam bahasa JAWAnya my peberet song ialah lagu

Take My Heart(SOKO)
best wooo.aku bab berjiwang karat hijau ni memang aku suka babe.yoyo...oo je kan.tapi lagu ni sesuai ditujukan kepada hencik sayang anda-anda sekalian.sumpah nangis air mata darah bila dorang dengar.
dengar la.best kotttttt.aku siap letak lirik dia sekali.karokla korang puas-puas sampai bernanah telinga orang sebelah dengar.hahaha.



You can take my heart for a walk on the beach
You can take my heart for a little trip
You can take my heart very close to your heart
You can take my heart forever if you like

But not every heart belongs to any other
You and I
You and I are meant to be
I'm the one for you, You're the one for me
You love me as much as I do
When you look at me and we're skin to skin
I want you so
Please come in
And you love me more and more
And my love grows up with you
And you kiss me more and more
And I kiss you, too
And I kiss you, too

If I take your heart, I will cherish it every day
If I take your heart, I will heal these old wounds
If I take your heart, it's to make it happy
If I take your heart, it's forever close to mine

But not every heart belongs to any other
You and I
You and I are meant to be
I'm the one for you, You're the one for me
You love me as much as I do
When you look at me and we're skin to skin
I want you so
Please come in
And you love me more and more
And my love grows up with you
And you kiss me more and more
And I kiss you, too
And I kiss you, too

(violin solo!)

I don't care, I don't care
If I'm again carried away
If you swear, if you swear
To give me your heart in return
To give me your heart in return

I don't care, I don't care
If I'm again carried away
If you swear, if you swear
To give me your heart in return
To give me your heart in return

SUKE ANGKAT IBU JARI!! ^______^

3 comments:

hamzah ian said...

soko mmg cun dan best owh..

Izyan Masri said...

YANK,CUTENYA TEMPLATE.AMBIK MANA ? ;D

Mas Ayu said...

izyan:template denim jer...then edit2 sendiri yunk..

::jom tengok iklan menarik:)::