Saturday, January 22, 2011

blog baru..ape kes..

salam...
gile kosong aku nyer blog baru..
sunyi sepi tanpa follower and memollow..
da name blog baru kan..
so xde sape nak follow lagi...
spae yang da kenal aku maybe taw blog lame aku kan..
huhu..
pasan kan..
xde sape yang kenal aku..
bukan pemes pon..
hahaha...
so nape yep aku wat blog baru nie..
sebab aku nak jadikan blog ni more personal..
aku nk follow blog girl je..
bukan ape..
more privacy n mesre alam...ecece
sebab kat luar sane ade stalker yang tah pape..
nak nyibok sal orang lain jer..
so..
tunggu ye bloggers2 girl..
aku akan follow blog korang balik..
(opss..aku bukan les yer..hahaa)
tapi take time ckit aku nak follow balik..
sebab aku skang2 sangat2 bz ngan assgnment,report and quiz..(sigh)
da xde pape nak cakap..
out..
adioss..:)

SUKE ANGKAT IBU JARI!! ^______^

12 comments:

Cik Miera said...

hiii knp la wat blog baru..

Husna Lana said...

alohh ciannye. sape yg stalk ko nih?

FarhanaFabulous said...

da polo die....

eeqa~ said...

bese ar tuh.. anon2 suke jaga tepi kaen org memang manyak yang wujudd.. hehehehe.. neway! good luck :)

Mas Ayu said...

cik miera:adela sebab2 tertentu..huhu...

Mas Ayu said...

husna:haha..ko ase2 sape weh?

Mas Ayu said...

farhana:thanx taw..

Mas Ayu said...

eeqa:thanx dear...

ummiarissa said...

yeah...baguslah untuk girl-girl jer...tumpang gak sekaki walaupun sudah tidak girl(mak oranglah) lagi but still girl...he he he

ayuyusoff said...

kak ummi:hehe..mak orang pon gigirl jugak kan..

amira afiqah bt mohd yusof said...

haha.jasa anda dikenang.yeah x de laki kat sini.wakakaka

Mas Ayu said...

amira:hehee..nape suke sangat nie^_^

::jom tengok iklan menarik:)::